Tinton keskipaahtoinen (tai keskipaahto+), jo perinteiseksi muodostunut talvikahvi on tänäkin vuonna paahdettu guatemalalaisesta erikoiskahvista.

Invierno Tinton raakakahvi tottelee nimeä ”Antiguas Capuchinas”. Nämä Bourbon-lajikkeen pavut tulevat maailmankuululta Antiguan kahvialueelta Guatemalasta.

  • Kahvi: SHB EP Antigua Capuchinas
  • Tuotantoalue: Antiguan maakunta, Sacatepequez-niminen kylä
  • Lajike: Bourbon (Arabica-lajike)
  • Valmistusmenetelmä: käsinpoiminta, Washed eli pesty
  • Antiguan maaperä on todella vulkaanista (lähietäisyydellä kolme tulivuorta).
  • Tämän lisäksi alueen maaperä on erittäin ravintopitoista ja mineraalista ja tästä
  • johtuu maailmankuulujen Antigua-kahvien ainutlaatuinen maku.

Eläväisen muheva kahvi, jossa hedelmäisyys ja paahteisuus ovat sopuisasti tasapainossa. Aromimaailmassa saattaa löytää vaikkapa hasselpähkinää, maitosuklaata, hunajaa, karamellia, mantelia ja ehkäpä hivenen yrttisyyttä ja mustaa teetä särmikkään, mutta lempeän paahteisuuden sävyttämänä.

Kahvi, joka jättää hyvän maun suuhun ja hymyn suupieleen!

Myynnissä joulun alla punaisessa pussukassa ja joulun jälkeen ruskeassa ekologisessa pakkauksessa.