Tasapainoinen ja miellyttävän pehmeä sekoitus Afrikan eksotiikkaa: etiopialaisia, kenialaisia ja burundilaisia kahvipapuja.

Paahtoaste 3 / 5


Etiopia (30 %)
– tuottaja: Abder Malik Keder
-alue: Shakiso, Guji, korkeus: 2100 m
– lajike: Heirloom
– prosessointi: pesty
– aromeja: kahvi antaa blendiin tasapainoista hapokkuutta,  sitrusta, ruokosokeria, vihreää teetä, kukkaisuutta, jasmiinia, vadelmaa…


Burundi (35 %)
– tuottaja: Muyingan kahviosuuskunta / tib coffee
-alue: Muyinga, kasvukorkeus: 1500 – 1700 m
– lajike: Red Bourbon
– prosessointi: pesty
– aromeja: kukkaista makeutta, punaisia marjoja, aprikoosia…


Kenia (35 %)
tuottaja: Masai AA Top, Josra
– alue: Kirinyaga, Mount Kenya, kasvukorkeus: 1500 – 2100 m
– lajikkeet: SL 34, Ruiru 11
– prosessointi: pesty
– aromeja: kukkaisuutta, mustaherukkaa, tomaattia, appelsiinin kuorta…

Pakkauskoko: 250 g. Yritys- ja ravintolamyyntiin myös 1 kg:n ja 3 kg:n pakkaukset.