Tasapainoinen ja miellyttävän pehmeä sekoitus Afrikan eksotiikkaa: etiopialaisia, kenialaisia, kongolaisia ja ugandalaisia kahvipapuja. Paahtoaste 3 / 5.

Näistä kaikista neljästä Afrikan raaka-aineesta saisi sellaisenaankin mitä mielenkiintoisempia kahveja ilman sekoittelua ja varmasti jotain erikoiseriä näistä tuleekin.
Kongo on todella eksoottinen makupommi ja aivan mieletön mintun ja mustan teen aromimaailma löytyy etiopialaisesta Heirloom-lajikkeesta Haileslassien tilalta. Ja kenialainen Mukima Peaberry Plus, jonka lajikkeet ovat meidän kaikkien tuntemia ”SL28, Sl 34 ja Ruiru 11” näyttää paahdettuna ihan jäniksenpapanoilta, mutta maku on kaikkea muuta. Ugandasta taasen tulee ekana mieleen Idi Amin ja hirmuteot, mutta kyllä sieltä hyvääkin kuuluu, ainakin kahvirintamalla.


Etiopia (25 %)
– tuottaja: Yirgacheffe Grade 2 Top Haileslassie
-alue: Yirgacheffe
– lajike: Heirloom
– prosessointi: pesty
– aromeja: kukkaisuutta, musta tee
Kongo (25 %)
– tuottaja: Rebuild Womens Hope
-alue: Idjwi Island- South Kivu
– lajike: Bourbon
– prosessointi: pesty
– aromeja: vanilja, sitruunan kuori, setripuu
Kenia (25 %)
tuottaja: Mukima Peaberry Plus
– alue: Mount Kenya
– lajikkeet: SL 28, SL34, Ruiru 11
– prosessointi: pesty
– aromeja: mustaherukka, kuivattu tomaatti
Uganda (25 %)
tuottaja: Bugisu Mount Rwenzori A
– alue: Mount Rwenzori
– lajikkeet: ”useita eri lajikkeita”
– prosessointi: pesty
-aromeja: yrttinen, sitrus, sitruunan kuori

Pakkauskoko: 250 g. Yritys- ja ravintolamyyntiin myös 1 kg:n ja 3 kg:n pakkaukset.