Tasapainoinen ja miellyttävän pehmeä sekoitus Afrikan eksotiikkaa: etiopialaisia, kenialaisia ja burundilaisia kahvipapuja.

Paahtoaste 3 / 5


Etiopia (30 %)
– tuottaja: Haileslassie Ambaye
-alue: Mannan kylä Limmun alueella, korkeus: 1600 – 1900 m
– lajike: Heirloom
– prosessointi: natural
– aromeja: kahvi antaa blendiin tasapainoista hapokkuutta ja silkkistä bodya, jossa maistuvat mm. punaiset marjat


Burundi (35 %)
– tuottaja: Dusangirijambon kahviosuuskunta (1300 jäsentä)
-alue: Kayanza, kasvukorkeus: 1800 – 1950 m
– lajike: Bourbon
– prosessointi: pesty , pesuasema: Maruri (osuuskunnan omistama)
– aromeja: yrttisyyttä, rosmariinia, appelsiinin kuorta, ruusunmarjaa ja tummaa sokeria


Kenia (35 %)
tuottaja: Mukima Peaberry Plus
– alue: Mount Kenya
– lajikkeet: SL 28, SL34, Ruiru 11
– prosessointi: pesty
– aromeja: mustaherukka, kuivattu tomaatti

Pakkauskoko: 250 g. Yritys- ja ravintolamyyntiin myös 1 kg:n ja 3 kg:n pakkaukset.