Kahvinmaistelutilaisuudet

Maistele kahvia kuin paahtajat ja baristat!

Tinto Roasteryn cupping eli kahvinmaistelu on hauska ja opettavainen kahvituokio, jossa tutustutaan erilaisiin kahvilaatuihin Janne Mäen asiantuntevassa opastuksessa. Samalla pääset näkemään myös paahtimon laitteet ja kahvin matkan pavuista kuumaan kuppiin.

Cupping sopii ohjelmanumeroksi kaikenlaisille työ- ja kaveriporukoille – aikaisempaa asiantuntemusta kahvista ei vaadita!

Kahvikoulutus

Opi kahvin oikeaoppisen valmistuksen ja tarjoilun salat!

Työskenteletkö kahvilassa tai hotellissa ja haluaisit oppia kertomaan kahvista enemmän omille asiakkaillesi? Tinto Roasteryn koulutukset ovat ammattilaisille ja tosiharrastajille tarkoitettuja tietopaketteja kahvista.

Käymme läpi kahvipapujen tuotannon, kahvityypit, valmistusmenetelmät ja keittimet – sekä näiden kaikkien vaikutuksen lopulliseen makuelämykseen.

Kokoustilat

Järjestä elämyksellinen kokous tai kekkerit!

Tinto Roastery tarjoaa kahvintuoksuisen kokouspaikan kivenheiton päässä Vaasan keskustasta. Räätälöidään yhdessä mielenkiintoinen kokous tai virkistäytymispäivä vieraillesi. Järjestä juomakoulutus tai vuokraa pelkkä tila – vastapaahdettu laatukahvi ei varmasti lopu kesken!

Tila soveltuu max. 20 hengen ryhmille.

Kahvi työpaikalle

Piristä työkavereita ja asiakkaita paikallisella kahvilla!

Tinto Roasteryn säännöllinen kahvitoimitus on vaivaton tapa pitää työpaikan kahvihuone aina varustettuna tuoreella kahvilla. Toimitamme erikoiskahvejamme 1 kg tai 3 kg pakkauksissa joustavasti menekin mukaan – ettei kahvi koskaan pääsisi loppumaan kesken päivän! Vähintään 3 kk pituisiin sopimuksiin tarjoamme maksuttoman toimituksen Vaasan alueella. Valitse jokin valmiista tuotteistamme tai räätälöi firman oma kahvi. Tilaa ilmaiset näytepussit: info@tinto.fi