Tinton uutuuskahvi. Pieni erä vaaleapaahtoista Pink Bourbonia Kolumbiasta!

Tuottaja: Nestor Lasso, El Diviso farmi Bruselaksen kunnassa, Huilan maakunnassa Kolumbiassa. Nestorin kahvipensaat kasvavat 1750 m korkeudessa 3 hehtaarin alalla sitruuna-, appelsiini- ja pähkinäpuiden varjossa. Vasta 23 vuotias nuorimies on viettänyt syntymästään lähtien elämänsä kahvien maailmassa. Intohimoisen kahviperheen kuopus on lähtenyt ennakkoluulottomasti kokeilemaan uusia kahvilajikkeita, fermentaatio- ja prosessointimenetelmiä jne… Tinton Pink Bourbon on honey-prosessoinnilla tuotettu kahvi. Poimimisen jälkeen kahvipapuja ”hapetetaan” hedelmänlihan sisällä 48 tunnin ajan lämpötilaa kontrolloiden. Kun kahvinmarjan lämpötila saavuttaa 25 asteen lämpötilan, se ”pulpataan” eli hedelmänliha poistetaan. Tätä seuraan 48 tunnin fermentointi, jonka jälkeen pavut pesaistaan nopsaan otsonoidulla vedellä. Pergamenttikalvo jätetään papujen pintaan ja seuraa kahden viikon kuivatus auringon alla. Tämän jälkeen pergamentti poistetaan, pavut tarkastetaan, sorteerataan koon mukaan ja pakataan 70 kilon säkkeihin ja lähetetään maailmalle.

Pakkauskoko 200 g papuina tai haluamallasi jauhatuksella.