Korkealla Andien vuoristossa sijaitsevat Bitacon teetarhat ja sitä ympäröivät metsät kietoutuvat usein sankkaan aamusumuun ennen kuin päiväntasaajan aurinko alkaa porottamaan. Näistä ihanteellisista kasvuolosuhteista tulee Mist Forest: tyylikäs vihreä tee, joka on maustettu aidoilla trooppisilla hedelmillä graviolalla ja guava-päärynällä.

Guava-päärynä on Kolumbiassa paljon viljellyn guavan ja päärynän luonnossa syntynyt risteytys, jonka punertavassa hedelmänlihassa sitruksinen aromi.

Guavaa vieläkin eksoottisempi hedelmä on graviola eli Oka-annoona, joka tottelee Kolumbiassa nimeä guanábana ja on englanniksi soursop. Lähes 40 senttiä pitkän ja usein epäsymmetrisen hedelmän kuori on vihreä, paksu ja piikikäs. Hedelmänliha on valkoista ja siemenet mustia. Gravilaa voi syödä kuorittuna sellaisenaan, mutta parhaimmillaan se on erilaisissa juomissa, kuten mehuissa, pirtelöissä… sekä Tinton maustetussa vihreässä teessä: Mist Forestissa!

Nauti! Enjoy! Kylmänä raikkaana juomana tai höyryävän kuumana ja lämmittävänä teenä.